Новий флагманський седан Hyundai показали на «живих» знімках > Gercek Tesisat

Новий флагманський седан Hyundai показали на «живих» знімках

Новий флагманський седан Hyundai Grandeur показали на «живих» знімках. Одразу після офіційної презентації передсерійну машину в багатій комплектації Calligraphy сфотографували у Південній Кореї. На нових фотографіях зовнішня схожість седана з мінівеном Staria ще очевидніша.

Екстер’єр та інтер’єр Hyundai Grandeur сьомого покоління розкрили на офіційних знімках минулої середи, але про техніку виробник промовчав. Очікується, що найрозкішніший автомобіль марки Hyundai збереже передньопривідну платформу, а значить можлива уніфікація із п’ятиметровою KIA K8.

У салоні ставка на інформаційно-розважальний комплекс з широкоформатним тачскрином і «потайними» повітроводами збережеться, проте новий Grandeur здивує оригінальним кермом з масивною подушкою, втратить центральний пульт вибору їздових режимів і почне привчати покупців до сенсорного блоку клімат-контролю.

У Південній Кореї новий Hyundai Grandeur з’явиться у продажу до кінця року, так що всі характеристики та ціни розкриють протягом кількох місяців. На Батьківщині марки Grandeur є абсолютним бестселером, але експортні продажі були невеликі. Можливо, седан сьомого покоління знову стане «глобальною» моделлю.

admin

Наверх