Новий Сhery: яким буде наступний кросовер? > Gercek Tesisat

Новий Сhery: яким буде наступний кросовер?

Шпигунські фото нового кросовера Сhery отримали офіційну відповідь. Відповіддю цією стали in-house зображення нового автомобіля бренду під ширмою «цифрового» камуфляжу. Та офіційно модель мають показати зовсім скоро – на автосалоні в Гуанчжоу, котрий відкривається 18 листопада.

Що ми знаємо (чи можемо припускати) про новинку? По-перше, автомобіль виконаний у новій для бренду стилістиці: на це прямо вказують завужені головна й задня оптика, висока підвіконна лінія й низька, проте масивна задня стійка.

Так, за європейськими хронологічними рамками зовнішнє оформлення моделей Tiggo 7 Pro і Tiggo 8 Pro вважається свіжим. Але потрібно пам’ятати, що в Китаї частими є випадки прискореного варіанту розвитку подій. З іншого боку, цілком можливим є і створення окремої лінійки, котра буде функціонувати паралельно до Tiggo. Це припущення підтверджується й тим, що закамуфльований автомобіль безпроблемно зчитується купеподібним кросовером, тоді як серед Tiggo таких немає.

По-друге, цей «китаєць» точно не буде елекромобілем. Річ у тому, що на шпигунських зображеннях чітко помітні елементи випускної системи. Тому можна припустити, що автомобіль отримає одну (або одразу декілька) із трьох найновіших силових установок Сhery.

Йдеться про 1.6-літровий TGDI (197 к. с., 290 Нм), 2.0-літровий TGDI (261 к. с., 400 Нм), а також про паралельний гібрид із бензиновим двигуном й одним/двома електромоторами, трансмісією DHT (Dedicated Hybrid Transmission) й немаленькою батареєю. Першою моделлю, яка отримала таку тягову установку, є Chery Tiggo 8 Plus PHEV, показана на автосалоні в Ченду в серпні цього року. Її пікові показники дорівнюють 462 к. с. і 510 Нм.

Точні дані ми взнаємо зовсім скоро, як і те, чи з’явиться нова модель в Україні. Проте навіть за ствердної відповіді на останнє запитання появи кросовера у нас не варто очікувати раніше за 2022 рік.

admin

Наверх