Новий спорткар Alfa Romeo буде електромобілем > Gercek Tesisat

Новий спорткар Alfa Romeo буде електромобілем

Глава Alfa Romeo Жан-Філіп Імпарато підтвердив прем’єру нового спортивного автомобіля марки на початку 2023 року. Новинка у стилістиці Alfa Romeo T33 Stradale постане перед публікою у вигляді вдосконаленого ескізу чи концепту.

Раніше передбачалося, що прем’єра спорткара відбудеться наприкінці цього десятиліття. Але завдяки швидкому відновленню бренду під керівництвом Імпарато та альянсу Stellantis це станеться кількома роками раніше. Зі слів топ-менеджера, майбутній спорткар буде повністю електричним. Не варто виключати та версію із традиційним двигуном внутрішнього згоряння. У будь-якому випадку «це буде дуже цікаво, дуже вибірково й дуже дорого».

Як згадувалося раніше, зовні безіменна новинка буде схожа на середньомоторний спорткар Alfa Romeo T33 Stradale, що випускався у 1967-1969 роках. Ще однією моделлю, яку він хотів би бачити у майбутніх спорткарах, Імпарато назвав Alfa Romeo Spider «Duetto».

Дрібносерійне виробництво новинки налагодять у 2024 чи 2025 році. Не виключено, що це буде остання модель із ДВЗ. З середини десятиліття всі нові Alfa Romeo будуть повністю електричними. Продажі паливних автомобілів італійська марка завершить у 2027 році.

admin

Наверх