Новий пікап KIA запропонує найпросторіший салон у класі та 550-сильну установку > Gercek Tesisat

Новий пікап KIA запропонує найпросторіший салон у класі та 550-сильну установку

Корейська компанія KIA готує до виходу новий пікап, який складе конкуренцію Ford Ranger та Toyota Hilux. Новинка пропонуватиметься як із «традиційним» двигуном внутрішнього згоряння, так і з електричною силовою установкою.

За повідомленнями анононімних джерел CarScoops близьких до KIA, новий пікап корейського бренду отримає масивну решітку радіатора, оточену вертикально розташованими світлодіодними фарами, що підкреслюють ширину автомобіля. Виступаючий бампер отримає втоплені протитуманні фари і буде розташований вище, ніж зазвичай. Заднє скло огинає задню стійку, створюючи відкриту і простору кабіну.

Салон пікапа, який вже зараз називають найпростішим у класі, буде виконаний у мінімалістичному стилі з двома 12,3-дюймовими дисплеями спереду, один з яких буде встановлений за кермом на місці панелі приладів, а інший – по центру для управління мультимедійними можливостями автомобіля.

Серед особливостей нової моделі згадуються система кругового огляду, платформа для бездротової зарядки ґаджетів та підтримка бездротових підключень Apple CarPlay та Android Auto.

Стандартно авто отримає 2,2-літровий 210-сильний турбодизельний мотор Smartstream потужністю 210 к.с. і 420 Нм крутного моменту. Також очікуються версія з 2,5-літровою бензиновою «турбочетвіркою» потужністю на 276 «коней», як у Hyundai Sonata N-Line, і повністю електричний варіант із силовою установкою потужністю 550 к.с та 800 Нм крутного моменту.

Терміни появи на ринку та вартість нового пікапа KIA поки невідомі.

admin

Наверх