Новий преміум-кросовер Chery показали на відео > Gercek Tesisat

Новий преміум-кросовер Chery показали на відео

Марка Exeed опублікувала відео із кросовером AtlantiX. Компактна модель з’явиться на ринку до кінця цього або на початку наступного року, причому вона має всі шанси вийти за межі Китаю. Головною особливістю AtlantiX стане унікальний світловий підпис, створений під натхненням від історії Греції. 

Вже відомо, що візитівкою кросовера Exeed AtlantiX стане так звана енергетична матриця (Energy Matrix). Цим терміном китайці називають сукупність елементів світлотехніки, які використовуються для створення унікального світлового підпису. На «Атлантиксі» підсвічуватиметься літерний логотип, заглушка на місці решітки радіатора та декоративна перемичка на кормі, причому хитромудрі ходові вогні вишикуються в грецьку літеру «сигма».

На відео також можна побачити контурне освітлення салону, що підсвічує по периметру панорамний дах, камери замість бічних дзеркал і спойлер. Над лобовим склом – «грибки» лідара та камер, які забезпечують роботу автопілота третього рівня.

Поки залишається незрозумілим, буде AtlantiX електромобілем або обзаведеться традиційним силовим агрегатом. За деякими даними, ним може виявитися зв’язка з турбомотора 2.0 і дев’ятидіапазонного автомата, як на майбутньому Chery Т22.

При цьому Exeed AtlantiX, швидше за все, дебютує у статусі концепту. Випускатимуть кросовер на заводі Chery у портовому місті Ціндао, що може говорити про можливу появу моделі на глобальних ринках.

Серійне виробництво «Атлантиксів» орієнтовно стартує 18 листопада цього року. На першому етапі планується збирати по 10 тисяч автомобілів щомісяця, але протягом двох років обсяги збільшать до 16-17 тисяч.

admin

Наверх