Новий кросовер Chery вперше показали зсередини > Gercek Tesisat

Новий кросовер Chery вперше показали зсередини

Салон нового кросовера Chery з кодовою назвою T1EJ уперше показали на живих фотографіях. Нагадаємо, йдеться про автомобіль, який схожий на Range Rover Evoque та може стати представником бренду Omoda.

Нагадаємо, минулого разу T1EJ помітили на вулиці без жодного захисту. На цей раз Chery вирішила вкрити кросовер камуфляжем і зняли цифровий логотип спереду, який підсвічується під час запуску двигуна. Але фотографії зафіксували радіаторні грати, оптику і напис Chery ззаду.

Усередині можна побачити вже звичний блок із двох великих екранів. Імовірно, він ідентичний китайській версії Omoda C5 з двома 12,3-дюймовими екранами.

Також в салоні кросовера можна відзначити стандартне кермо Chery, систему проєкції на лобове скло і матовий центральний тунель. На тунелі також варто відзначити наявність бездротової зарядки для смартфона, двох підсклянників і акуратного селектора КПП.

Розміри автомобіля T1EJ становитимуть 4453х1864х1671 мм при колісній базі 2650 мм. Він більший за Omoda C5, але менше, ніж Chery Tiggo 7 Pro. Імовірно, він отримає назву Omoda 8.

Серійне виробництво Chery T1EJ заплановано на 2023 рік.

admin

Наверх