Новий електрокар BMW i3 спалахнув під час тест-драйву > Gercek Tesisat

Новий електрокар BMW i3 спалахнув під час тест-драйву

Китай отримав електричний BMW 3 Series раніше за решту світу у вигляді нового седана i3, оскільки баварський автовиробник намагається забрати частину продажів у надзвичайно популярної Tesla Model 3. Для Європи пропонується модель i4, яка вже стала на конвеєр.

Але під час нещодавнього тест-драйву в Чженчжоу (Китай) i3 загорівся.

Під автомобілем видно невелике полум’я, і навіть незважаючи на те, що в один момент на відео, опублікованому CnEVPost, воно дійсно стає більшим, але не охоплює транспортний засіб і вогонь, здається, залишається в тій самій зоні.

За припущеннями, пожежа виникла не в акумуляторній батареї, особливо з огляду на те, що вона була в задній частині автомобіля, де знаходиться тяговий двигун.

Седан BMW i3 продається лише з одномоторною комплектацією eDrive35L, яка розвиває 282 кінські сили та 400 Нм крутного моменту. Він живиться від акумуляторної батареї ємністю 70,3 кВт.год з чистою ємністю 66,1 кВт-год, а в Китаї заявлений запас ходу становить 526 км, хоча ця цифра буде ближчою до 400 км, якщо розрахувати її за європейським циклом WLTP, або ще меншою за EPA.

admin

Наверх