Новенький крос-седан CITROEN C4 X отримав цінник для України > Gercek Tesisat

Новенький крос-седан CITROEN C4 X отримав цінник для України

Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд CITROEN готовий представити унікальний крос-седан, який пропонує клієнтам бажану альтернативу між хетчбеком та кросовером – зустрічайте Новий C4 X. Ідеальні пропорції новинки поєднують елегантність силуету фастбеку з сучасними характеристиками кросовера – довжина новинки 4,6 м, об’єм багажного відділення 510 літрів, збільшений простір для задніх пасажирів, покращена аеродинаміка. І зараз Новий CITROEN С4 Х на півшляху до України та готовий розкрити цінник.

Новинка від CITROEN органічно вписується в модельний ряд Бренду, пропонуючи винятковий крос-дизайн, який поєднує в собі елегантний силует фастбеку з сучасним виглядом позашляховика та вишуканістю і простором 4-дверного автомобіля. Новинка отримала більшу довжину кузова, щоб забезпечити додатковий комфорт для пасажирів на задньому сидінні завдяки надзвичайним 198 мм простору для колін. А також, що важливо, дуже великий об’єм багажника, який становить 510 літрів, щоб задовольнити потреби клієнтів. І що важливо, для CITROEN комфорт та безпека завжди були на першому місці, тому Новий С4 Х отримав широкі та зручні сидіння Advanced Comfort мають спеціальну піну, яка потовщена на 15 мм, що дозволяє почуватися так, ніби пасажири сидять у затишному кріслі, ізольовані від шуму та нерівностей дороги. А також, Новий крос-седан C4 X пропонує до 20 удосконалених систем допомоги водієві CITROEN, які допомагають підвищити безпеку водіння та дарують фірмовий комфорт під час поїздки. Переходьте за посиланням та уже зараз замовляйте новинку, щоб стати одним із перших власників унікального C4 X.

Широкий вибір версій – під будь-які запити покупців!

На українському ринку Новий CITROEN С4 Х пропонується з трьома найкращими силовими агрегатами в поєднанні тільки з сучасними КПП, що дає клієнтам вибір з п’яти основних версій: різні поєднання двигунів, трансмісій, комплектацій. У підсумку – кожен покупець зможе вибрати автомобіль, що ідеально підходить під його запити. Наприклад, фанатів швидкого драйву зацікавить динамічний двигун 1,2 PureTech 130 в парі з сучасною 8-ступінчастою АКПП: ідеальний союз динаміки і простоти управління автомобілем. Для тих, хто часто подорожує на далекі дистанції, підготовлений економічний турбодизель 1,5 BlueHDi 130 – також з 8-ступінчастим «автоматом». Нарешті, для корпоративних покупців і раціональних клієнтів передбачений і стартовий варіант у вигляді бензинового мотора 1,2 PureTech 100 в парі з 6-ст. МКПП: цілком достатня динаміка при скромній витраті палива. Дізнавайтесь більше подробиць про новинку в шоу-румі моделі.

Новий CITROEN C4 X в комплектації FEEL відрізняється широким переліком оснащення: круїз-контроль, ABS і ESP + Hill Start Assist, клімат-контроль, система автоматичного включення склоочисників, підігрів передніх сидінь, зовнішні дзеркала заднього виду з функцією обігріву та електрорегулювання, задні датчики паркування та камера заднього виду, світлодіодні фари ECO LED. Інтер’єр та екстер’єр даної комплектації відрізняється наступним: 10-дюймовий сенсорний дисплей з бездротовим підключенням Android Auto та Apple Car Play, оздоблення салону тканинною оббивкою в комбінації чорного та сірого кольорів, пакет зовнішньої персоналізації Glossy Black, 17-дюймові легкосплавні колісні диски MARIEM, тд.

У даній комплектації доступні всі три двигуни, тому ціни наступні:

  • Новий CITROEN C4 X в комплектації FEEL з двигуном 1.2 PureTech 100 S&S МКПП-6 – від 895 030 грн.
  • Новий CITROEN C4 X в комплектації FEEL з бензиновим двигуном 1.2 PureTech 130 та автоматичною 8-ступеневою КПП – від 1 002 330 грн.
  • Новий CITROEN C4 X в комплектації FEEL з дизельним 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 стартує від 1 047 100 гривень.

А для максимального комфорту та безпеки пропонується комплектація SHINE, яка додатково відрізняється наступним: пакет «Безпека», адаптивне дальнє світло «High Beam Assist», підігрів передніх і задніх сидінь, тримач для планшета, датчики паркування в передньому бампері, крісла підвищеного комфорту CITROEN Advanced Comfort, оздоблення салону Urban Gray, що включає поєднання міцної тканини та еко-шкіри, проекційний дисплей Head-Up, навігаційна система IVI High digital, пакет зовнішньої персоналізації Silver Grey.

Для комплектації SHINE доступні два двигуни виключно з автоматичною коробкою передач і ціни на новинку наступні:

  • Ціна на Новий CITROEN C4 X в комплектації SHINE та бензиновим двигуном 1.2 PureTech 130 стартує з 1 097 420 гривень.
  • А Новий CITROEN C4 X в комплектації SHINE з дизельним двигуном 1.5 BlueHDi 130 S&S буде коштувати вам від 1 142 190 гривень.

У якості опції, для автомобіля пропонується наступні обладнання та опції: розширений пакет Безпека+, який включає в себе систему напівавтономного водіння Highway Integrated Assist, шкіряне оздоблення сидінь і електропривод настройки положення сидінь, різні пакети зовнішньої персоналізації. Створіть власний ідеальний автомобіль, який в точності буде відповідати всім вашим вимогам за допомогою фірмового конфігуратору Бренду.

А також Новий крос-седан C4 X пропонує унікальний діджитал зв’язок з власником, який проявляється у бездротовому підключенні Android Auto та Apple Car Play, а також CITROEN дає можливість постійно стежити за своїм улюбленим автомобілем. Так, за допомогою фірмового додатка MyCitroen (для смартфонів з операційною системою iOS і Android) власник автомобіля може контролювати параметри авто і відстежувати важливу інформацію. Додаток включає в себе чотири основні розділи: «Статистика», «Мої поїздки», «Обслуговування», «Автомобіль». З його допомогою можна аналізувати свої останні поїздки, переглянути дистанцію і витрата палива, відстежити геолокацію автомобіля і тд. Будьте завжди на зв’язку з вашим автомобілем.

Новий CITROEN C4 X пропонує тільки найкраще зі світу кросоверів та седанів, аби запропонувати виключний автомобіль під ваші потреби. Тому не зволікайте та замовляйте автомобіль у виробництво за посиланням. Уже зараз новинка знаходиться на шляху до України!

admin

Наверх