Нова модель Cadillac розсекречена на першому зображенні > Gercek Tesisat

Нова модель Cadillac розсекречена на першому зображенні

Cadillac готується розширити свою електричну лінійку. Американська компанія готує компактний преміальний електрокросовер, який стане конкурентом Tesla Model Y та Audi Q4 e-tron. Перше його зображення опубліковано на сторінці концерну General Motors у Instagram.

Дизайн електромобіля розробляє стиліст Джейсон Чен, перу якого належить і новий Cadillac Lyriq. Саме ця модель стала взірцем для наслідування під час створення кросовера.

Новий електрокар Cadillac за розмірами не набагато менший за Lyriq і зберігає фірмовий гранований дизайн, але вийшов швидше на вигляд. Авто має довгий капот і високу віконну лінію, а заднє скло прикрите спойлером. Також на рендер можна побачити тоненькі діодні фари і ліхтарі.

Поки що інформації про кросовер Cadillac мало. Відомо, що його буде побудовано на платформі Ultium, як і більшість електромобілів General Motors.

За однією версією новинка отримає ті ж таки силові установки на 340 і 500 к. с., що і Cadillac Lyriq, а також батарею на 100 кВт.год. І тут запас ходу перевищить 500 км.

Інша версія припускає, що електромобіль Cadillac постараються зробити дешевшим і оснастять двигунами потужністю 210-290 к.с. від доступнішого Chevrolet Equinox EV. В цьому випадку батарея буде меншою і кросовер зможе проїхати до 480 км. без підзарядки.

admin

Наверх