На продаж виставили колекційний Chevrolet зіркового співака > Gercek Tesisat

На продаж виставили колекційний Chevrolet зіркового співака

У США на аукціон Mecum виставили Chevrolet Chevelle 1969 року. За не дуже рідкісний автомобіль планують отримати понад 100 00 доларів. Історію авто розповіли на сайті аукціонного дому.

Така висока ціна за авто обумовлена тим, що цей Chevrolet Chevelle належав знаменитому американському співаку Брюсу Спрінгстіну. Він купив авто в 1981 році, а через шість років подарував його своєму звукорежисеру на знак подяки за допомогу під час запису 18 альбомів. Збереглися документи на авто з автографом зірки.

Chevrolet Chevelle Брюса Спрінгстіна став досить відомим у 80-х, адже співак активно його експлуатував у своєму рідному Нью-Джерсі. У 2020 році машина навіть була частиною виставки, присвяченої Спрінгстіну.

Кабріолет оснащений 6,5-літровим V8 на 375 к.с. та 4-ступінчастою механічною КПП. Він розганяється до 100 км/год за 6,5 сек і розвиває швидкість понад 200 км/год.

Авто Брюса Спрінгстіна у 2020 році відреставровано до оригінального стану. Комплектація включає спортивні сидіння, хромовані колеса, дискові гальма, радіо та подвійний вихлоп.

admin

Наверх