На «молодший» кросовер Lincoln чекає альтернативний рестайлінг > Gercek Tesisat

На «молодший» кросовер Lincoln чекає альтернативний рестайлінг

Lincoln додасть логотипи, що світяться, кросоверу Corsair. Після оновлення модель для китайського ринку сильно зміниться зовні та отримає улюблену місцевими покупцями опцію. Судячи з фотографій з бази Мінпромторгу, компактний паркетник Lincoln перейде на затемнену світлотехніку унікального дизайну, здивує новими бамперами та колісними дисками. 

Оновлений Lincoln Corsair для США дебютував місяць тому, але в Піднебесній рестайлінг тільки планується, і апгрейд дітища Changan-Ford виявиться дуже масштабним. Китайські журналісти пророкують новинці цифрову передню панель з «гіперекраном» на всю ширину кузова як на седані Zephyr.

Завдяки злитим сертифікаційним знімкам зовнішність оновленого Lincoln Corsair не є секретом. Крім бамперів зміниться передні крила, капот і п’яті двері, збільшиться площа радіаторної решітки, а фари будуть з’єднані світлодіодною смугою. Задні ліхтарі змінять форму, логотип марки переїде вниз.

Після рестайлінгу Corsair стане коротшим на символічні півсантиметри. Техніка не зміниться: ставку зроблять на 261-сильний турбомотор об’ємом 2,0 літра та 8-ступінчастий автомат. Більшість китайських кросоверів збережуть передньопривідну трансмісію, але опціонально запропонують версію з повним приводом.

Прем’єру оновленого китайського Lincoln Corsair чекають до кінця року. За межами Піднебесної такі кросовери не з’являться.

admin

Наверх