На Львівщині зменшать кількість блокпостів > Gercek Tesisat

На Львівщині зменшать кількість блокпостів

На Львівщині зосереджено основних 25 блокпостів, з них 17 – у Львові та 8 – на основних під’їздах до області. Інші реорганізують, аби спростити рух.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Як повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, роботу з упорядкування блокпостів проводять спільно з районними військовими адміністраціями.

Він звернувся до голів територіальних громад і сотенних добровольчих батальйонів з проханням скоординувати свою діяльність з військовими адміністраціями і правоохоронцями для «правильної організації проїзду».

«Треба діяти спільно і злагоджено! Наше завдання зараз – якомога краще організувати доставку вантажних конвоїв з кордону і на схід, а також військової допомоги, яка постійно надходить від наших західних партнерів», – зазначив Козицький.

Також Львівська ОВА закликає всіх чоловіків призовного віку стати на військовий облік, зазначаючи, що у деяких населених пунктах без погодження з керівництвом територіальної громади та територіальної оборони були створені блокпости, на яких чергує достатньо велика кількість чоловіків.

Іноді через свою правову необізнаність, вони вважають що вже виконують свій громадський обов’язок – служать і воюють, але це громадська позиція, а не виконання військового обов’язку, нагадують в ОВА.

«Наголошуємо, наша держава перебуває у воєнному стані й усі військовозобов’язані повинні з’явитися у свої територіальні центри комплектування та стати на облік! Сьогодні саме вами вирішується майбутня доля наших дітей, родин, світу», – додають в ОВА.

admin

Наверх