На китайський ринок виходить рестайлінговий GAC GS4 Plus > Gercek Tesisat

На китайський ринок виходить рестайлінговий GAC GS4 Plus

Відрізнити рестайлінговий GS4 Plus від дореформеного можна за новими бамперами, модернізованою оптикою та решіткою радіатора, яка доступні у двох варіантах дизайну. У салоні з’явився 10,1-дюймовий екран мультимедійної системи, що знаходиться в одному кластері з тачскрином на вісім дюймів – він відповідає за керування кліматичною системою. Передбачена і цифрова панель приладів діагоналлю 12,3 дюйма.

Список оснащення багатий – є і вентиляція передніх крісел, адаптивний круїз-контроль, а також камери кругового огляду, системи автоматичного гальмування та утримання автомобіля в смузі руху. На домашньому ринку модель (там її повна назва звучить як GAC Trumpchi GS4 Plus) запропонована з бензиновими «турбочетвірками» об’ємом 1,5 та 2,0 літра, які розвивають 169 та 252 кінські сили відповідно. В обох випадках пару двигуну складає шестидіапазонний автомат Aisin. Повний привод Trumpchi GS4 Plus не передбачено.

Але куди цікавіше ціни: у GAC вирішили не піднімати вартість моделі, незважаючи на оновлення, тому прайс-лист не змінився з минулого року. Trumpchi GS4 Plus, він же GS5 у минулому, коштує від 126 800 до 149 800 юанів (18,4-21,7 тисяч доларів).

admin

Наверх