Найпопулярнішу модель Lamborghini замінять електромобілем > Gercek Tesisat

Найпопулярнішу модель Lamborghini замінять електромобілем

Lamborghini збираються замінити кросовер Urus на нову електричну модель. Це може статися вже в 2029 році. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Генеральний директор Lamborghini Стефан Вінкельманн заявив, що італійський бренд має намір електрифікувати весь свій модельний ряд до 2025 року. Однією з таких моделей стане наступник суперкара Aventador, який отримає 1015-сильну силову гібридну установку.

Найпопулярніший автомобіль бренду, кросовер Lamborghini Urus, також входить у плани з електрифікації. Модель стане надпотужним гібридом. Таку модифікацію вже встигли побачити на тестах.

Вінкельманн згадав і про появу абсолютно нової моделі. Це буде швидкий електричний суперкар із чотирма місцями, який запланований на 2028 рік.

Також у Lamborghini є плани і на суперкар Huracan. Модель доповнять електромотором, але доля 5,2-літрового атмосферного двигуна V10 поки що залишається загадкою.

Генеральний директор Lamborghini зазначив, що ці кроки допоможуть бренду досягти своєї мети щодо різкого скорочення викидів. Вінкельманн підкреслив, що два електромобілі скоротять викиди приблизно на 80%.

admin

Наверх