Названо три головні автомобілі-розчарування 2022 року > Gercek Tesisat

Названо три головні автомобілі-розчарування 2022 року

2022 рік ознаменувався безліччю цікавих прем’єр в автомобільному світі. Проте низка з представлених моделей не виправдала очікувань, і на те існує низка причин як об’єктивних, так і особистих. Журналісти видання CarsCoops вирішили поділитися власним рейтингом найголовніших автомобільних розчарувань року, що минає.

На першу позицію у цьому ТОП-3 американський портал поставив споріднені японські електричні кросовери Toyota bZ4X та Subaru Solterra. Незважаючи на високі очікування, черга за ними не вишикувалася, а рентабельність перебуває під великим питанням.

Причин тому лише одна – це дефекти, які вважаються критичними для такого виду техніки. Перше, що відразу відбило бажання покупців купувати такі машини, це проблеми із зарядом їх батарей у холодну погоду.

Після цього в Мережі з’явилася інформація про те, що у них можуть відвалюватися колеса, а потім з’ясувалося, що запас японських батарейних SUV складає всього 50% від заявленого.

На другому рядку в цьому антирейтингу розташувався корейський пікап Hyundai Santa Cruz. Цю модель багато разів хвалили за відмінну плавність ходу, а також зручний кузов, у вантажному відсіку якого можна перевозити все, що тільки заманеться. Втім, у продажах це Санта Крузу не допомогло. Покупців у нього практично відразу відбив Ford Maverick, який виявився економічнішим і дешевшим.

Замикає трійку головних автомобільних розчарувань 2022 року мінівен Volkswagen ID.Buzz. У Німеччині за цю електричну модель просять від 64 тисяч 581 євро.

При цьому продуктивність автомобіля становить 204 кінські сили, а запас ходу дорівнює лише 400 км. Таким чином, модель виявилася не пристосована до далеких поїздок, ставши машиною, яка цікава лише міським кур’єрським службам.

admin

Наверх