Мініатюрна копія двигуна Ferrari коштуватиме як справжній автомобіль > Gercek Tesisat

Мініатюрна копія двигуна Ferrari коштуватиме як справжній автомобіль

Британський виробник наддеталізованих масштабних копій автомобілів Amalgam готує мініатюрний варіант суперкара Ferrari Daytona SP3.

Але поки модель, офіційно схвалена та сертифікована італійським автовиробником, знаходиться у процесі створення, крихітну копію двигуна Daytona SP3 вже відтворили. Правда, коштує така модель силового агрегату F140HC як справжнісінький автомобіль.

Суперкар оснащений 840-сильним 6,5-літровим атмосферним двигуном V12 моделі F140HC – найпотужнішим двигуном внутрішнього згоряння за всю історію марки. Мотор сам по собі представляє шедевр інженерного мистецтва, тому не дивно, що фахівці Amalgam взялися на створення його мініатюрної копії в масштабі 1:4.

Двигун довжиною 43 сантиметри та висотою 21 сантиметр виконаний у повній відповідності до оригінального агрегату, оскільки в роботі над моделлю використовувалися креслення Ferrari. На створення прототипу пішло 3500 годин, після чого мініатюру затвердили в Ferrari та дозволили її тиражування – виробництво кожної моделі займає 325 годин від виливки деталей до фінального складання.

admin

Наверх