Молодший брат CR-V: розсекречено недорогий компактний кросовер Honda > Gercek Tesisat

Молодший брат CR-V: розсекречено недорогий компактний кросовер Honda

Кросовер Honda ZR-V коштуватиме від 22 тис. доларів. Модель запропонують у бензиновій та гібридній версіях.

З’явилися живі фото кросовера Honda ZR-V 2023. Нова модель надійде у продаж у Європі, Японії та Китаї з другої половини цього року за ціною приблизно від $22 тисяч. Деталі авто опублікував китайський сайт Autohome.

У лінійці японської марки нова Honda ZR-V займе нішу між маленьким кросовером HR-V та найновішим CR-V. Примітно, що її вирішили продавати під назвою HR-V.

Раніше знімки американської версії вже потрапили в інтернет, тому дизайн моделі не став сюрпризом. У зовнішньому вигляді переважають плавні лінії, а овальна решітка радіатора поєднується з довгастими фарами.

Розміри Honda ZR-V 2023:

  • Довжина – 4568 мм.
  • Ширина – 1840 мм.
  • Висота – 1621 мм.
  • Колісна база – 2655 мм.

А ось салон Honda ZR-V показали вперше і він виконаний на кшталт спорідненого хетчбека Civic (у двох моделей спільна платформа). У кросовера віртуальний щиток приладів, великий 10,1-дюймовий мультимедіа. Центральна консоль виконана дворамною. Всі ZR-V отримали світлодіодні фари, серед опцій є шкіряний салон, панорамний дах, електропривід передніх сидінь і адаптивний круїз-контроль.

Кросовер Honda ZR-V спочатку оснастять 1,5-літровим бензиновим турбомотором на 182 к. с., що дозволяє розвивати 192 км/год. Згодом з’явиться ще й 184-сильний гібрид. Авто запропонують із переднім та повним приводом, а за доплату буде доступна система допомоги на спуску.

admin

Наверх