Лінійка Lego поповниться культовими суперкарами > Gercek Tesisat

Лінійка Lego поповниться культовими суперкарами

Фанати популярного конструктора Lego та сучасних суперкарів у 2023 році будуть раді, оскільки датський виробник іграшок на самому початку року анонсував прем’єру одразу кількох наборів, у яких будуть представлені моделі п’яти автовиробників.

Серед анонсованих суперкарів – дорожні та гоночні моделі родом із США, Великобританії, Німеччини, Франції та Італії. Вони з’являться у колекціях Lego Technic та Lego Speed Champions.

У лінійці Technic з’являться моделі Bugatti Bolide та Ford GT останнього покоління. Чорно-жовтий Bugatti Bolide заввишки більше восьми, довжиною 31 і шириною 13 сантиметрів складається з 905 деталей, доповнених наклейками, що стилізують модель під реальний гіперкар. До особливостей іграшки відносяться двері, що відкриваються, диски з низькопрофільними шинами і аеродинамічними ковпаками, деталізована кабіна з рульовим колесом, що повертається, і деталізований двигун W16 з поршнями, що рухаються.

В аналогічному стилі зроблений і темно-синій Ford GT – із 1466 деталей можна зібрати модель заввишки 9, довжиною 39 та шириною 18 сантиметрів. У мініатюрного суперкара повертаються колеса, є незалежна підвіска, двигун V6 з поршнями, що рухаються, а також передбачені відкриваються капот і двері і регульоване антикрило.

Сімейство Lego Speed Champions поповнять мініатюрні моделі червоно-жовтої Ferrari 812 Competizione і сірої Pagani Utopia, а за гоночні машини відповідатимуть новітній прототип Porsche 963 у фірмовому червоно-біло-чорному забарвленні, яскраво-оранжевий трековий суперкар McLaren Solus GT – серійна версія віртуального McLaren Ultimate Vision Gran Turismo.

admin

Наверх