Латвія передала українській армії підготовлені до війни квадроцикли > Gercek Tesisat

Латвія передала українській армії підготовлені до війни квадроцикли

Закордонні партнери продовжують допомагати Україні у війні із російським окупантами. Вони постачають не лише озброєння та товари першої необхідності, а й транспортні засоби. Останні відіграють важливу роль наших військових. Особливо це стосується специфічних військових тактичних машин, які дозволяють швидко пересуватися будь-якою місцевістю.

Саме тому активісти з Латвії почали постачати в Україну квадроцикли, адаптовані до військових умов. Цими вихідними із заводу LV-Teh вирушила третя партія підготовлених машин. Їх будуть використовувати для розвідки та бойових завдань. Наприклад, на такій техніці можна максимально близько підійти до розташування ворога, завдати удару з гранатомета або скоригувати вогонь, а потім швидко покинути територію.

Акція дістала назву «Твоя квадра може більше». Її організаторами стали винахідник Угіс Свірідо та боєць 19-го батальйону бойового забезпечення Земессардзе. Активісти отримують квадроцикли від приватних осіб та підприємств. Потім передають їх спеціалістам, які адаптують машини до військових умов. Зокрема, їх оснащують кріпленнями для зброї та багажниками, та перефарбовують у камуфляжний колір.

admin

Наверх