Купе Lexus RC черговий раз модернізували > Gercek Tesisat

Купе Lexus RC черговий раз модернізували

Седан Lexus IS змінив покоління ще два роки тому, хоч насправді це була глибока модернізація колишньої моделі. А ось споріднене купе Lexus RC досі у строю і на спокій поки що не збирається. Зважаючи на все, навіть багата компанія не бачить сенсу вкладатися в масштабне оновлення цієї нішевої моделі, адже з 2014 року по всьому світу продано лише 74 тисячі «громадянських» RC-моделей та 11 тисяч «заряджених» дводверок RC F. Тому замість розробки нового покоління проведено чергову модернізацію існуючого купе.

Зовнішність чіпати не стали, а головні зміни в салоні – сенсорний екран медіасистеми замість пасивного дисплея. Розмір не змінився (10,3 дюйма), але для зручності користування його пересунули ближче до водія, тому тепер екран не втоплений у передній панелі, а височить над нею. При цьому збережено сенсорну панель на центральному тунелі. У версії RC F також змінені підрульові пелюстки перемикання передач. Нарешті розширено електронний комплекс Lexus Safety System+.

Інженери вкотре попрацювали над їздовим характером купе. Перекалібрований підсилювач керма, переглянуто налаштування електронних асистентів, а ще змінено конструкцію колісних маточок: колеса тепер кріпляться не на шпильках, а на болтах (така ж метаморфоза трапилася, наприклад, у кросовера Lexus NX нового покоління). Заявлено, що ця зміна теж позитивно позначилося на керованості. Lexus RC F також знайшов нові пружини і стабілізатори, плюс йому «оптимізували» підсилювачі кузова.

Гама модифікацій колишня, причому в Японії Lexus RC пропонується тільки із заднім приводом, хоча на інших ринках бувають і повнопривідні версії. У гамі є модифікації RC 300 (2,0 л, 245 к.с.), RC 300h (гібрид, 223 к.с.), RC 350 (3,5 л, 318 к.с.) та RC F (5 ,0 л, 481 к.с.). Для машин із чотирма та шістьма циліндрами можна замовити пакет F Sport, а восьмициліндрові купе RC F запропоновані з наборами Carbon Exterior package та Performance package.

У Японії оновлені дводверки Lexus RC з’являться у дилерів вже у січні. Тут ціни починаються з 44 тисяч доларів, а найдорожча версія RC F Performance Package коштує 110 тисяч доларів. Пізніше модернізовані машини з’являться на інших ринках.

admin

Наверх