Кросовер Honda CR-V отримав трирядний салон на 7 місць > Gercek Tesisat

Кросовер Honda CR-V отримав трирядний салон на 7 місць

Спільне підприємство Dongfeng-Honda повністю розкрило китайську версію CR-V шостого покоління, і від глобальної модифікації кросовер відрізняється компонуванням: якщо в Північній Америці новинка може бути тільки п’ятимісною, то в Піднебесній опціонально доступний третій ряд сидінь. Крім того, китайська Honda CR-V незначно відрізняється обвісом та габаритними розмірами.

Зовні Honda CR-V для Китаю відрізнити непросто: досвідчений погляд помітить, що по краях повітрозабірника переднього бампера немає трапецеподібних декоративних вставок, накладка знизу заднього бампера може бути лише чорною, а трапецеподібні вихлопні патрубки покладені всім версіям.

Кросовер від Dongfeng-Honda на дев’ять міліметрів довше, на два міліметри ширше і на 12 міліметрів нижче за «глобальний» аналог. На символічний міліметр відрізняється довжина колісної бази, тому навіть спільність кузовних деталей під сумнівом.

У передній частині салону уніфікація повна: Honda не стала розробляти окремий інтер’єр для китайської публіки. Однак опціонально в Піднебесній можна замовити третій ряд крісел: у таких машин задній диван зсувається поздовжньо, відкидається і складається, на «галерці» є висувні підголівники. При необхідності задні крісла можна скласти, утворивши рівну підлогу.

Базова Honda CR-V буде доступна в Китаї з 1,5-літровим чотирициліндровим турбомотором (193 кінські сили, 243 Нм), варіатором та переднім приводом. За доплату можна буде замовити гібрид або версію з повним механічним приводом. Повний перелік комплектацій та ціни розкриють на заході 28 вересня.

До кінця осені китайська гама Honda CR-V поповниться гібридом рекордної економічності, що заряджається. Ключові характеристики CR-V PHEV розкрито завдяки Мінпромторгу КНР, але дата початку продажу тримається у секреті.

admin

Наверх