Копанія Nidec почала виробництво електронної осі нового покоління > Gercek Tesisat

Копанія Nidec почала виробництво електронної осі нового покоління

Компанія Nidec розпочала масове виробництво системи електронної осі нового покоління. Ця вісь отримала назву Gen.2, і нещодавно була вироблена в Гуанчжоу, Китай. Вона повинна забезпечувати більш високий крутний момент та щільність потужності.

Оскільки Nidec пропонує електронні осі потужністю до 200 кВт, то спочатку китайська дочірня компанія Nidec Guangzhou Nidec Auto Drive System почне виробництво Gen.2, з потужністю 100 кВт, і вже потім поступово перейде до інших моделей комплекту електроприводу у другому поколінні. Головною відмінністю нової електричної осі на 100 кВт від її попередниці (яка також 100 кВт) є на 19% менша вага та вищій крутний момент, а також на 20% більша питома потужність.

Згідно з повідомленням компанії, це стало можливим завдяки використанню менших магнітних ланцюгів й інверторів. Крім того, магніти, що використовуються зараз, містять менш критичні рідкоземельні метали. Охолодження було переведено на інноваційну систему охолодження масла, а шум двигуна зменшено на 6-8 децибел.

E-Axle Gen.2 (100 кВт) має наступні характеристики: номінальна потужність 57-кілограмового компонента становить 38 кВт, пікова потужність – 100 кВт. Виробник заявляє, що максимальний крутний момент вихідного валу становить 2400 Нм, а максимальна швидкість – 1250 обертів за хвилину. Робоча напруга коливається від 300 до 460 Вольт. Зовнішні розміри вказані як 432,8 x 408,3 x 351,3 міліметрів.

Відповідно до своїх власних цілей, компанія хоче охопити від 40 до 45 відсотків ринкової частини тягових електромоторів до 2030 року. Наразі компанія підтвердила угоди з брендами Geely Zeekr і Geometry, GAC і Foxconn.

admin

Наверх