Копанія Lotus представила надпотужний кросовер > Gercek Tesisat

Копанія Lotus представила надпотужний кросовер

Лінійку нового Lotus Eletre поповнила топова версія R. Надпотужний електрокросовер уже доступний для замовлення за ціною від 150 990 євро, а його виробництво стартує у 2023 році. Про це повідомляє офіційний сайт британської марки.

Якщо стандартний електромобіль Lotus Eletre дебютував у 600-сильному виконанні, то R-версія отримала набагато продуктивнішу силову установку на 905 к.с. і 985 Нм. Це один із найпотужніших кросоверів у світі.

Новий Lotus Eletre R розганяється до 100 км/год за 2,95 секунди, а його максимальна швидкість обмежена на 265 км/год. Акумуляторна батарея така сама, як у стандартної версії (на 112 кВт.год), але запас ходу дещо менший – 490 км.

Кросовер Lotus Eletre R відрізняється також переналаштованою пневмопідвіскою та наявністю особливого трекового режиму. Впізнати його можна за карбоновим декором, висувним спойлером і чорними 22-дюймовими дисками. У салоні з’явились металеві накладки на педалях.

Комплектація Lotus Eletre R включає матричні фари, чотиризонний клімат-контроль, систему очищення повітря в салоні, акустику потужністю 1380 Вт і електропривід сидінь. Серед опцій є карбоново-керамічні гальма, а потім з’явиться й автопілот, здатний їздити гоночними трасами на кшталт знаменитого Нюрбургринга.

Виробництво Lotus Eletre налагодять у Китаї на підприємстві Geely (китайський концерн володіє британським брендом). Базова 600-сильна модель коштуватиме від 95 000 євро.

admin

Наверх