Компанія Suzuki презентувала найдешевший у світі купе-кросовер > Gercek Tesisat

Компанія Suzuki презентувала найдешевший у світі купе-кросовер

На виставці Auto Expo у Нью-Делі презентували новий Suzuki Fronx. Перший купе-кросовер японської марки надійде у продаж із квітня за ціною приблизно від 11-12 тисяч доларів. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Suzuki.

Кросовер Suzuki Fronx стане наступником хетчбека Baleno та побудований на його платформі. Його виробництво налагодять в Індії, але вже відомо, що модель з’явиться в інших країнах, де раніше продавали Baleno. За розмірами авто можна порівняти з Toyota Yaris Cross і Ford Puma.

Габарити Suzuki Fronx:

  • Довжина – 3995 мм
  • Ширина – 1765 мм
  • Висота – 1550 мм
  • Колісна база – 2650 мм

Дизайн Suzuki Fronx виконаний у новому фірмовому стилі. Передня частина виконана в стилі кросовера S-Cross і нового Suzuki Grand Vitara – з широкою радіаторною решіткою і «двоповерховою» діодною оптикою. У авто мускулисті розширені крила, похила лінія даху та ліхтарі на всю ширину кузова.

Деталі салону Suzuki Fronx 2023 запозичили у того ж Grand Vitara. Він став донором керма, приладів та центральної панелі з 9,0-дюймовим тачскріном. Об’єм багажника становить 308 л.

У переліку опцій значаться безключовий доступ, проєкція на лобове скло, клімат-контроль, камери кругового огляду, навігація та бездротова зарядка для смартфонів. Також передбачені системи автоматичного гальмування та утримання в смузі.

Кросовер Suzuki Fronx оснащуватимуть 1,2-літровою бензиновою четвіркою на 92 к. с. та 1,0-літровим 100-сильним турбомотором. У першому випадку запропонують на вибір 5-ступінчасту механічну КПП та 5-ступінчастий робот, у другому – механіку та 6-ступінчастий автомат.

admin

Наверх