Компанія Renault представить Renault Megane в унікальному виконанні > Gercek Tesisat

Компанія Renault представить Renault Megane в унікальному виконанні

Японський підрозділ концерну Renault презентує обмежений тираж Megane RS Trophy, який буде представлений на Токійському автосалоні наступного тижня. Компанія не вдається у подробиці про гарячий хетчбек, але це може бути остання модель під маркою підрозділу Renault Sport. 2021 року його назву змінили на Alpine Cars. Раніше керівник австралійської філії компанії вже оголосив, що виробничий цикл Megane RS закінчиться наприкінці 2023 року.

Щодо спеціального випуску для Токійського автосалону, за чутками, автомобіль називається Megane RS Ultime. Це означає, що це фінальна версія культового суперника VW Golf GTI. Однак на даний момент назва автомобіля офіційно не відома. Очікується, що він не буде таким радикальним, як Trophy-R, оскільки вважається, що зміни мають лише косметичний характер.

1,8-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, що використовується спільно з Alpine A110, розвиває ті ж 296 к.с. та 420 Нм, які передаються на передню вісь через шестиступінчасту автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням.

Токійський автосалон 2023 планують провести з 13 по 15 січня в конференц-центрі Makuhari Messe.

Лінійка автомобілів Megane живе останні місяці, оскільки Renault рано чи пізно припинить випуск моделей з ДВЗ та продаватиме лише електричний кросовер Megane E-Tech.

admin

Наверх