Компанія Renault висміяла вантажівку Tesla у рекламному ролику > Gercek Tesisat

Компанія Renault висміяла вантажівку Tesla у рекламному ролику

Нову рекламу Renault, у якій французька компанія знущається з Tesla, можна розцінювати як війну чи жарт. Причина – очікуваний запуск електровантажівки Semi в американців. Основне посилання тизера полягає в тому, що поки Tesla обіцяє, Renault вже продає.

Відео починається із того, що чоловіки наклеюють рекламний плакат на рекламний щит. Трохи пізніше з’ясовується, що плакат анонсує майбутню появу Tesla Semi за підписом «Повністю електрична вантажівка» та «Майбутнє транспорту». Герої ролика здивовано переглядаються, сідають у свою вантажівку та їдуть. Коли транспортний засіб проїжджає перед камерою, стає ясно, що це електричний Renault E-Tech D. Відео закінчується фразою: «Вже 2 мільйони кілометрів для наших електровантажівок. І не кожен зможе сказати те саме».

Renault E-Tech D може проїхати до 560 км. на одній зарядці при повній масі 16 тонн. Компанія повідомляє, що вже поставила покупцям близько 300 таких електромобілів. На проектування та організацію виробництва вантажівки Semi у Тесли пішло близько п’яти років, причому терміни початку постачання неодноразово переносилися. Очікується, що перший Semi буде передано покупцям на початку грудня.

admin

Наверх