Компанія Ram пообіцяла компактний пікап > Gercek Tesisat

Компанія Ram пообіцяла компактний пікап

Генеральний директор компанії Ram Trucks Майк Коваль поділився планами щодо подальшого розвитку модельної лінійки марки. Виступаючи перед представниками ЗМІ на автосалоні у Детройті він пообіцяв у найближчому майбутньому пікап менший за нинішній Ram 1500.

Зі слів топ-менеджера, компанія «активно та наполегливо» розглядає ідею створення компактного пікапа, порівнянного з Ford Maverick. Також він зазначив, що Ram може використовувати широкий спектр брендів альянсу Stellantis для додаткових моделей, які будуть доступні за межами США.

Зокрема, компанії вдалося досягти рекордних продажів на міжнародних ринках, особливо у Південній Америці та Австралії, де продаються похідні моделей Fiat. Але для американського ринку ці моделі доведеться привести у відповідність до стандартів США.

Потенційною платформою для невеликих пікапів Ram може стати середньорозмірний Jeep Gladiator. Він сертифікований у США та вже пережив деякі зміни. Також базою для майбутнього компактного пікапа може стати середньорозмірний Peugeot Landtrek, розроблений спільно з китайцями.

Також Коваль анонсував у жовтні прем’єру оновленого Ram HD, який позиціонується як конкурент Ford Super Duty. Дебют останнього очікується найближчим часом. У листопаді цього року відбудеться презентація концепту Revolution, що стане провісником електричного Ram 1500. Серійна версія останнього з’явиться у 2024 році. Також очікується плагін-гібридна модифікація зі збільшеним запасом ходу.

admin

Наверх