Компанія Mitsubishi показала прототип майбутнього пікапа > Gercek Tesisat

Компанія Mitsubishi показала прототип майбутнього пікапа

Компанія Mitsubishi привезла на автошоу в Бангкок концепт пікапа L200 нового покоління – Mitsubishi XRT. У шоу-кара різко виражена передня частина кузова з високим капотом, широкими радіаторними гратами та тонкою світлодіодною оптикою. Під розширеними крилами – масивні колісні диски із «зубастими» позашляховими шинами.

Кузов концепту прикрито камуфляжною плівкою, «натхненною лавовим камінням». На боковинах – 10 паралельних ліній, символ команди Mitsubishi Ralliart, фахівці якої підготували пікап до позашляхової гонки Asia Cross Country Rally 2023. Зокрема, встановили шноркель, позашляхову гуму та додали два запасні колеса.

Під час перегонів, які пройдуть із 13 по 19 серпня, супроводжуватимуть концепт інженери Mitsubishi. Йому належить подолати трасу загальною довжиною 2000 км. Досвід, отриманий на ралі, впровадять у серійні автомобілі. Як кажуть у компанії, це дозволить забезпечити комфортне та безпечне водіння за будь-яких погодних та дорожніх умов.

Mitsubishi L200 – це найпопулярніша модель марки. Зміну покоління пікап переживає через дев’ять років після виходу актуальної п’ятої генерації. Виробництво моделі налагоджено у Таїланді. Ця країна стане першим ринком Triton/L200 шостого покоління. На місцевому ринку продажі пікапа розпочнуться у 2023 фінансовому році, тобто максимум до березня 2024 року.

За попередніми даними, новий Mitsubishi L200 побудований на платформі Nissan Navara. Габаритна довжина пікапа складе не менше 5,2 метра. Окрім дизельних версій у шостому поколінні L200 вперше з’явиться електрична модифікація.

admin

Наверх