Компанія Mercedes-Benz показала дизайн кросовера EQE > Gercek Tesisat

Компанія Mercedes-Benz показала дизайн кросовера EQE

Опубліковано офіційні тизери Mercedes-Benz EQE SUV. Електричний кросовер дебютує на автошоу в Парижі вже 16 жовтня і надійде у продаж із початку 2023 року. Про це повідомляє офіційний сайт німецького бренду.

Дизайн Mercedes-Benz EQE SUV не став сюрпризом – виконаний у типовому стилі електрокарів марки. В анфас кросовер нагадує старшого брата EQS SUV: у нього довгасті фари та пластикова заглушка з трипроменевою зіркою на місці решітки радіатора. Раніше показали і силует моделі – у неї елегантний похилий дах.

Салон Mercedes EQE SUV 2023 також був розсекречений. На всю ширину передньої панелі розтягнутий великий трисекційний дисплей, а передні сидіння розділені високим тунелем.

Електромобіль Mercedes-Benz дебютує у двох повнопривідних версіях. У варіанті EQE 43 потужність становитиме 476 к. с., а EQE 53 – 687 к.с.

Обидві модифікації оснастять акумуляторну батарею ємністю 90,6 кВтгод від седана Mercedes EQE. Запас ходу складатиме майже 500 км, а зарядити батарею на 80% у швидкому режимі можна буде приблизно за 15 хвилин.

Електрокросовер Mercedes-Benz коштуватиме приблизно від 85 тис. євро. Його конкурентами стануть Audi Q8 e-tron, BMW iX, а також новий Polestar 3 від Volvo.

admin

Наверх