Компанія Hyundai показала салон майбутнього > Gercek Tesisat

Компанія Hyundai показала салон майбутнього

Компанія Hyundai Mobis, що відповідає у складі Hyundai Motor Group за компоненти та автономні системи, представила концептуальний кокпіт. Він отримав назву COMFI, яка є абревіатурою: C – означає «комфортний і зручний», O – «оптимізований», M – «рухливий» (movable), F – «функціональний», а I – «освітлений» (illuminated). Всі п’ять літер описують різні функції, які повинен мати салон майбутнього в уявленні корейців.

За «комфорт та зручність» відповідають єдина панель-перемикач на центральному тунелі та «розумний» висувний столик з боку пасажира із вбудованою клавіатурою. Також у цю категорію вписався 13-літровий бардачок, що відкривається параболічною траєкторією.

В «оптимізоване» обладнання включена «шайба» з годинником, яку можна переміщати вправо або вліво, аудіосистема з трьома динаміками, що повертаються, і покриття передньої панелі з натурального дерева, «пом’якшуюче» наповнений електронікою простір.

Серед «рухливих» елементів є висувне «кермо-штурвал», екранчики, що показують зображення з камер заднього виду, і частина центрального дисплея діагоналлю 12,3 дюйма. Останню можна віддати в користування пасажиру – в цьому випадку і стане в нагоді інтегрована в столик клавіатура.

«Функціональність» втілена в системі вентиляції з безвітряним режимом та підсвічуванням дефлекторів, а також з функцією очищення та ароматизації повітря. Нарешті, визначення «освітлений» відсилає до панелей з 3D-малюнками, що світяться, спереду і в дверних картах.

admin

Наверх