Компанія General Motors презентувала Cadillac XT4 > Gercek Tesisat

Компанія General Motors презентувала Cadillac XT4

У США презентували новий Cadillac XT4. Преміальний кросовер пройшов серйозну модернізацію і надійде у продаж із літа. Про це повідомляє офіційний сайт концерну General Motors.

Cadillac XT4 наразі є найдоступнішим кросовером марки, хоч незабаром з’явиться дешевша модель GT4. Автомобіль довжиною 4,6 м є конкурентом Audi Q3, BMW X1 та Mercedes GLA, але не настільки дорогий – коштує від $37 500.

Упізнати новий Cadillac XT4 2023 можна за зміненими фарами та решітками радіатора. Також кросоверу замінено фари, ліхтарі та вихлопні труби.

Основні зміни відбулися у салоні Cadillac XT4. Кросовер отримав нове кермо, важіль КПП та передню панель. Крім того, встановлений величезний 33-дюймовий дисплей, а у передніх сидінь покращено оздоблення.

Базова комплектація Cadillac XT4 поповнилася електроприводом дверей багажника, інтернетом 5G, адаптивним круїз-контролем, системами автоматичного гальмування, контролю розмітки та «сліпих» зон. Серед опцій з’явилися акустика AKG з 13 динаміками та технологія розпізнавання дорожніх знаків, а пізніше також додадуть систему напів автономного водіння.

Кросовер Cadillac XT4 оснащений 2,0-літровим 238-сильним турбомотором та 9-ступінчастою автоматичною КПП. Привод може бути переднім чи повним.

admin

Наверх