Компанія Geely анонсувала топовий седан із абсолютно новим дизайном > Gercek Tesisat

Компанія Geely анонсувала топовий седан із абсолютно новим дизайном

Чи не відразу після того, як у Китаї зустріли Новий рік, Geely опублікувала тизери свого нового автомобіля. І хоча картинки не показують дизайн повністю, за формами видно, що нічого подібного раніше в асортименті Geely не було.

На зображеннях – зовсім нові фари, рельєфний капот і похилий дах, так що правильніше називати авто не седан, а фастбек.

Раніше в інтерв’ю віце-президент Geely Ян Сюелян (Yang Xueliang) вже висловився про цей автомобіль. Він, зокрема, повідомив, що це буде авто на стику середнього та топового рівнів (умовно – бізнес-класу та класу люкс) з трьома варіантами силових установок: чисто електричної, звичайної гібридної та гібридної, що підключається.

Враховуючи рівень авто, можна не сумніватися, що в останньому випадку запас перевалить за позначку в 1000 км. Тоді ж в інтерв’ю Ян Сюелян говорив про нову «мову дизайну», і тизери її загалом непогано демонструють, хоча, звісно, ??хотілося б побачити більше деталей.

Оскільки не йдеться про чистий електромобіль, то, швидше за все, фастбек буде представлений під власним брендом Geely, а не Zeekr або Geometry. Очікується, що вартість авто в базі перевищить позначку в 30 тис. доларів, а конкуруватиме вона з BYD Han та іншими подібними авто.

admin

Наверх