Компанія Foton представила «просто пікап» > Gercek Tesisat

Компанія Foton представила «просто пікап»

Китайська компанія Foton Motor провела попередній показ нової моделі – повнорозмірного рамного пікапа. Назву перспективного автомобіля поки не розкривають, його продемонстрували під лаконічним слоганом Just Pickup, тобто «Просто пікап».

Машина має чотиридверну дворядну кабіну та базується на рамній платформі Foton нового покоління. За дизайном модель перегукується з американськими аналогами – зокрема, в оформленні передньої частини та пластиці кузовних панелей можна виявити подібність до Ram 1500. При цьому Foton розробив свою модель власними силами, ніякої технічної спорідненості з Ремом немає.

Також новий китайський автомобіль може похвалитися багажними рейлінгами на даху та поручнями у вантажному відсіку.

Foton почне виробництво моделі в 2023 році, її оснащуватимуть гібридною системою, складеною з 2,5-літрового турбодизеля (вважаємо, що це 150-сильний мотор JE4D25Q6A від Foton Tunland G9), роботизованої коробки передач і 48-вольтового стартер-генератора «М’який гібрид» із дизельним ДВЗ у складі – це досить рідкісне явище не тільки в Китаї, а й у світі. Потужність установки – 367 к.с., крутний момент – 450 Нм. Привід – повний.

У стандартне оснащення нового пікапа Foton увійдуть адаптивний круїз-контроль, напівавтопілот, система автоматичного екстреного гальмування, контроль за рухом по смузі, розпізнавання дорожніх знаків та сигналів світлофора.

admin

Наверх