Компанія Ford продає свій завод в Німеччині > Gercek Tesisat

Компанія Ford продає свій завод в Німеччині

Компанія Ford продає німецький завод китайському автогіганту BYD. Таким чином американський виробник хоче врятувати німецький автозавод у Саарлуї. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Зазначається, що невдовзі керівники компанії Ford зустрінуться зі своїми колегами з китайського виробника та обговорять можливий продаж німецького заводу в Саарлуї.

За даними видання, обговорення перебуває на дуже ранніх стадіях і зрештою може провалитися, але з обох сторін є позитивні ознаки того, що угода може справді відбутися.

Влітку 2022 року Ford заявив, що очікує скорочення робочих місць у Саарлуї, де зараз у компанії працює 4600 осіб. Автоконцерн шукає альтернативи для виробництва автомобілів, намагаючись зберегти якнайбільше співробітників. Ford веде переговори приблизно з 15 потенційними інвесторами, хоча деталі можливої угоди поки що залишаються загадкою.

Подейкують, що BYD є найбільш зацікавленою стороною у купівлі заводу у Саарлуї. Виробник став найбільшим продавцем гібридних та електричних моделей у минулому році і зараз вивчає можливість розширення своєї діяльності в Європі за рахунок місцевого виробництва.

admin

Наверх