Компанія Erduman показала два нові електробуси > Gercek Tesisat

Компанія Erduman показала два нові електробуси

Турецька компанія Erduman Otomotiv на нещодавній виставці Busworld Turkey 2022 презентувала незвичайний для себе продукт – електричні автобуси. Один із них – міський e-City 2200 має довжину 7150 мм і розрахований на 30 пасажирів (17 місць для сидіння). Машина оснащена літій-титанат-оксидними (LTO) батареями ємністю 44,7 кВт.год.

А ось друга модель – туристична e-Coach 2201. Вона рівно на метр довша за свого міського побратима. У її салоні 33 комфортабельних пасажирських крісла. Акумулятори тут вже літій-залізо-фосфатні (LFP) на 169,2 кВт.год.

А тепер про цікаві деталі. У міській моделі кабіна водія відокремлена суцільною перегородкою на всю ширину салону. У «туристі» є підйомник для маломобільних людей. На обох машинах відсутні традиційні зовнішні дзеркала – замість них встановлені камери і монітори в стійках.

Звідки ж у невеликої турецької компанії Erduman Otomotiv, створеної в 2003 році, що займається здебільшого переобладнанням фургонів Mercedes-Benz Sprinter в люксові мікроавтобуси, раптом з’явилися такі високі технології? Виявляється, все дуже просто. Партнером у будівництві нових електробусів виступив китайський виробник Yinlong. Обидві моделі e-City 2200 і e-Coach 2201 поки що призначені для Близького Сходу, проте на 2023 рік запланована їх сертифікація й для Європи.

admin

Наверх