Компанія Chery представила технологічну стратегію Yaoguang 2025 > Gercek Tesisat

Компанія Chery представила технологічну стратегію Yaoguang 2025

Компанія Chery розповіла про технології, які стануть для неї головними на найближчі роки, та представила стратегію Yaoguang 2025. Документ включає 13 ключових напрямків. Серед них розробка нових платформ, електронних архітектур, автопілота, цифрового кокпіту та інтегрованих у силову структуру кузова батарей.

Технологічна стратегія Yaoguang 2025 включає 13 ключових технологій. Серед них – платформа Mars 2.0 з електричною та електронною архітектурою EEA. Цей «візок» є новою версією платформи M3X від Exeed TXL. На ній можна будувати машини різних розмірів та сегментів, причому не лише для місцевого ринку, а й для глобальних. Архітектура сумісна з будь-якими силовими установками – від ДВЗ до електричних систем.

У новій платформі використовуються подвійна гідравлічна підвіска, адаптивні амортизатори, а також просунуті системи автоматизованого управління. Обробкою даних із датчиків займається комп’ютер загальною продуктивністю 1016 TOPS. Обчислювальної потужності достатньо, щоб у реальному часі створити динамічну модель довкілля. Крім того, є підтримка імерсивних аудіосистем із 23 динаміками.

Все це дійсне для архітектури EEA 5.0. Ну, а шосте підкоління EEA дебютує на електричній «платформі-скейтборді» EXIII. У неї будуть впроваджені такі екзотичні рішення, як мотор-колеса, інтегровані в силову структуру батареї та автопілот Chery Pilot 3.0 із 48 датчиками. При цьому вже наступного року у Chery з’являться батареї CTB (cell-to-body), які забезпечують до 700 кілометрів ходу, а 2025-го цей показник піднімуть до 1000 кілометрів.

admin

Наверх