Компанія BMW вивела на тести новий X2 > Gercek Tesisat

Компанія BMW вивела на тести новий X2

Актуальне покоління компактного кросовера BMW X2 більше схоже на хетчбек. Ймовірно, через це модель не може похвалитися таким же високим попитом, як «старші» паркетники. Компанія вирішила виправити цей недолік і вивела на тести оновлений автомобіль.

Прототипи моделі в камуфляжі були помічені під час виїзду з території заводу компанії. Судячи з фотографій, тепер автомобіль виглядає як справжній крос-купе. У нього великий передній звіс, сильно похиле вітрове скло, яке переходить у покатий дах, і збільшений дорожній просвіт.

Також у кросовера баварської марки велика решітка радіатора, стрілоподібні фари, як у X1, кутасте заднє скло, збільшений спойлер і нові дверні ручки, розташовані врівень з кузовом. Шпигунам не вдалося заглянути в салон новинки, але інсайдери стверджують, що й тут очікуються оновлення.

Зокрема, моделі обіцяно великий вигнутий екран, який поєднає в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Також новий X2 отримає технологію Digital Key Plus, яка дозволяє власникам iPhone розблоковувати авто, навіть не дістаючи телефон із кишені чи сумочки. У рух новинку наводитиме 2,0-літровий чотирициліндровий бітурбований двигун потужністю 241 к.с., який працює у парі з 7-ступінчастою коробкою передач та системою повного приводу.

admin

Наверх