Коли дебютує нова Toyota Crown? > Gercek Tesisat

Коли дебютує нова Toyota Crown?

Японське видання BestCarWeb, яке спеціалізується на інсайдерській інформації про місцеві автомобільні марки, з’ясувало подробиці прем’єри наступного покоління Toyota Crown: журналісти заявляють, що новинка може дебютувати вже в травні 2022 року. На підтримку цієї версії вони наводять два аргументи: по-перше, розробка новинки завершена і відкладати презентацію на 2023 рік немає сенсу, а по-друге, автомобілів нинішнього покоління у дилерів дедалі менше.

BestCarWeb звертає увагу на те, що кількість доступних для замовлення екземплярів Crown покоління S220 зменшується з кожним днем. У випадку, якби це було пов’язано з проблемами на виробництві чи перехідним процесом, то дилерів повідомили б про це, проте продавці жодних роз’яснень не отримували. Схожа ситуація була і при завершенні складання моделі Toyota Estima, з чого журналісти прийшли до висновку, що життєвий цикл актуального Crown теж близький до завершення.

За неофіційною інформацією, для зниження витрат на розробку нової Crown автовиробник відмовився від задньопривідної платформи з поздовжнім розташуванням двигуна, так що зі зміною покоління модель «переїде» на передньопривідний «візок» TNGA GA-K з поперечною компоновкою двигуна, знайому з Toyota Camry і Lexus ES. А замість нинішнього двигуна V6 моделі пророкують гібридну силову установку на базі 2,5-літрового двигуна. Також інсайдери повідомляють, що Crown випускатиметься у кількох варіантах, у тому числі й у вигляді кросовера з купеподібним кузовом.

Crown виробляється з 1955 року і є одним із довгожителів Toyota. Нинішнє 15-е покоління під індексом S220 продається з 2018 року, а наприкінці 2020-го модель пережила планове оновлення.

admin

Наверх