Китайці випустили чергового конкурента Toyota Land Cruiser Prado > Gercek Tesisat

Китайці випустили чергового конкурента Toyota Land Cruiser Prado

Китайська BAIC Group вивела на домашній ринок новий позашляховик рамний Beijing BJ60, який повинен стати конкурентом Toyota Land Cruiser Prado, Tank 500 і Haval H9.

Позашляховик довжиною 5040 мм, шириною 1955 мм і висотою 1925 мм відрізняється брутальним екстер’єром, причому передньою частиною кузова з хромованими «зубами» решітки радіатора він і зовсім нагадує моделі Jeep.

В його салоні – стильне кермо, цифрова панель приладів діагоналлю 10,25 дюйма, сидіння з підігрівом, вентиляцією, електроприводом і масажем, а також величезний 12,8-дюймовий дисплей медіакомплексу, нижче від якого розміщені повітропроводи і кнопки.

Двигун у Beijing BJ60 поки лише один – це 2,0-літровий бензиновий турбомотор 4K31TD потужністю 267 к.с. і 406 Нм моменту, який зв’язаний з 48-вольтовим стартер-генератором і 8-ступінчастим «автоматом».

Автомобіль вже у базовій комплектації оснащується повним приводом із дев’ятьма режимами руху та блокуванням диференціала.

Наразі новинка доступна в чотирьох комплектаціях з п’ятимісним та семимісним салоном за ціною від 239 800 юанів, що еквівалентно приблизно 33,5 тис. доларів за поточним курсом.

admin

Наверх