Китайський партнер Renault повернув на ринок бюджетний хетч > Gercek Tesisat

Китайський партнер Renault повернув на ринок бюджетний хетч

Машина, що чимось нагадує моделі Opel, представлена у двох комплектаціях.

Китайський автомобільний бренд JMEV повернув на ринок компактний хетч EV3.

Машинка з’явилася в модельному ряді компанії ще в 2019 році, однак у якийсь момент просто зникла з лінійки. Як мінімум, у статистиці продажів за 2021 рік її немає. Причини зникнення не розкривалися. Однак тепер EV3 знову у строю.

Зовні модель трохи нагадує актуальні моделі Opel, особливо це помітно, якщо глянути на передню оптику з характерним малюнком. П’ятидверний чотиримісний хетчбек не відрізняється великим внутрішнім простором, зате навіть у початковій версії в ньому буде встановлений планшет, на який перенесено абсолютно весь функціонал автомобіля. Сама передня панель дуже аскетична і не відрізняється деталізацією.

Технічна начинка зовсім не змінилася. Під капотом встановлений невеликий електромотор потужністю 49 кінських сил і 140 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість – 100 кілометрів на годину. Споряджена маса – 1125 кілограмів. Батарея з досить непоганою за мірками такого малюка ємністю 31 кВт/год дозволяє електрокару долати відстань 302 кілометри на одній зарядці за застарілою методикою NEDC.

JMEV EV3 представлений у двох комплектаціях. За початкову доведеться викласти 79800 юанів. Топова комплектація обійдеться в 84 800 юанів.

admin

Наверх