Китайський кросовер Huawei Aito M7 розбили у краш-тесті > Gercek Tesisat

Китайський кросовер Huawei Aito M7 розбили у краш-тесті

Китайський дослідницький інститут страхування провів краш-тест кросовера Aito M7. Aito – це відносно нова марка, яку розвивають компанія Seres (Sokon) та виробник електроніки Huawei.

Як повідомляє CarsNewsChina, в результаті краш-тесту безпеку водія, захист пасажирів та пішоходів експерти оцінили на «відмінно». Ремонтопридатність та економічність обслуговування, у свою чергу, отримала оцінку – «середньо».

Також організатори випробування вказали на проблеми, які можуть виникнути в машини при лобовому ударі на швидкості 64 км/год з перекриттям 25%. Внаслідок такого зіткнення у китайського кросовера серйозно деформувалася передня стійка кузова.

Довжина Aito M7 складає 5020 мм, ширина – 1945 мм, а висота – 1775 мм. Розмір колісної бази становить 2820 мм. Автомобіль обладнаний гібридною установкою, яка включає в себе 1,5-літровий бензиновий турбомотор, який заряджає акумулятори, а також одні або два електричні двигуни. У першому випадку потужність кросовера становить 272 к.с., а в другому – 449 «коней».

admin

Наверх