Китайська NIO показала електричний кросовер для Європи > Gercek Tesisat

Китайська NIO показала електричний кросовер для Європи

Електричний кросовер ES8 від Nio змінив покоління. Новинку мають намір представити 24 грудня цього року, але утримати її у секреті виробнику не вдалося. Знімки та характеристики моделі злили у мережу.

Трирядний кросовер виглядає більш стримано. У нього чистий дизайн кузова без зайвих выштамповок, вигинів та граней. Світлодіодні ДХО стали тоншими, зникли повітропроводи між ними та блоками основних фар, і змінився дизайн переднього бампера.

Задні ліхтарі виконані у формі єдиного блоку та розтягнулися на всю ширину корми. Колісні арки стали круглими та змінився дизайн дисків. Дверні ручки тепер розташовані врівень з кузовом. Також видно невеликі камери на передніх крилах та лідер над лобовим склом. Це свідчить про наявність автономної технології Aquila Super Sensing від Nio.

Відомо, що друге покоління Nio ES8 приросте в розмірах і стане важчим. У довжину кросовер досягатиме 5099 мм при колісній базі 3070 мм. Загальна маса становитиме 2560 кг, що на 100 кг більше, ніж у попередника. У рух новинку буде приводити два електромотори із сумарною віддачею 640 к.с. Максимальна швидкість обмежена на позначці 200 км/год. Запас ходу (цифри поки що не названі) забезпечить батарея на 75 кВтг.

admin

Наверх