Кабріолет Honda Civic Del Sol перетворили на суперкар > Gercek Tesisat

Кабріолет Honda Civic Del Sol перетворили на суперкар

Американське ательє R&D General Auto Repair LLC з Коннектикуту у повсякденному житті займається ремонтом та технічним обслуговуванням автомобілів. Але є в колекції майстрів і досить оригінальні проєкти, як цей суперкар на базі кабріолету Honda Civic Del Sol.

Середня частина кузова базового автомобіля збереглася, тоді як решта зазнала серйозної трансформації. Дводверне компонування кузова збереглося, але через розтягнуте шасі розмірами він можна порівняти з лімузином.

Передня оптика запозичена у Honda Civic п’ятого покоління. Бічні вікна нагадують Ferrari Enzo, а повітрозабірники – Lamborghini Gallardo Spyder. Доповнюють збірний образ широкі крила та вентильований капот. Але особливо незвичайно виглядає коробчаста задня частина кузова з утопленими ліхтарями та двома парами вертикальних патрубків вихлопної системи.

Інформації про силову установку суперкара немає. Серійний Honda Civic Del Sol комплектувався двигунами SOHC VTEC та DOHC VTEC потужністю від 130 до 170 к.с. Чи зберігся заводський мотор у рестомоду, залишається загадкою, як і те, де він встановлений, під капотом чи за спинками сидінь. У жодному разі такий автомобіль не залишиться непоміченим на дорозі.

admin

Наверх