Кабмін оновив правила перевезення пасажирів > Gercek Tesisat

Кабмін оновив правила перевезення пасажирів

Кабінет міністрів вирішив внести зміни до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування. Про це повідомляється на Telegram-каналі представника уряду у Верховній раді Тараса Мельничука.

За його словами, уряд вирішив заборонити участь в конкурсі перевізників, які пропонують для використання на автобусних маршрутах загального користування автобуси, що переобладнані з вантажних транспортних засобів.

«Внесено зміни до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування. Визначено повноваження виконавчих органів територіальних громад у проведенні ними конкурсів на автобусних маршрутах загального користування в межах їхніх територіальних громад відповідно до вимог чинного законодавства України», – написав він.

Окрім цього поступово планується що на внутрішньообласних маршрутах та маршрутах в межах однієї територіальної громади буде використовуватись транспорт, пристосований для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

admin

Наверх