Кабмін затвердив правила продажу авто у період воєнного стану > Gercek Tesisat

Кабмін затвердив правила продажу авто у період воєнного стану

Кабінет Міністрів України затвердив правила продажу та реєстрації авто в період воєнного стану на території країни.

Відповідну норму містить постанова Кабінету Міністрів №190, яку Уряд затвердив 4 березня.

Повідомляється, що всі автомобілі, які придбані або ввезені в Україну, можна буде зареєструвати протягом 90 днів після завершення воєнного стану.

Протягом цих 90 днів компанії зобов’язані внести інформацію про надходження, передачу, реалізацію автомобілів в електронні реєстри, так як на час введення воєнного стану в Україні внесення такої інформації в реєстри тимчасово припинено.

«З дня припинення або скасування воєнного стану на всій території України або в окремих її місцевостях суб’єкти господарювання, які здійснили продаж транспортних засобів, зокрема, шляхом укладення договорів купівлі-продажу, зобов’язані протягом 90 днів внести відповідну інформацію до електронного реєстру за місцем знаходження торгових приміщень», – йдеться в документі.

Крім цього, за інформацією Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ (ДСЦ МВС), платне зберігання номерних знаків не зупиняється і їх знищення не буде проводитися. Після того як воєнний стан буде закінчено, українці зможуть закріпити їх на автомобілі.

admin

Наверх