З клієнтки автопрокату списали 8000 доларів за «перепробіг» > Gercek Tesisat

З клієнтки автопрокату списали 8000 доларів за «перепробіг»

Канадка Джованна Боніфацій отримала величезний рахунок від компанії з оренди автомобілів після того, як проїхала 300 кілометрів, пише The Guardian. З її карти фірма Avis списала вісім тисяч доларів. Виявилося, що це штраф за величезний перепробіг: нібито жінка за три дні наїздила на орендованому автомобілі понад 36 тисяч кілометрів.

Шокова сумою списання Джованна розповіла журналістам, що прилетіла з Ванкувера до Торонто, щоб допомогти дочці вступити до університету. В аеропорту вона орендувала позашляховик компанії Avis, на якому їздила містом, а також відвідала свекруху в місті Кітченер приблизно за 100 кілометрів від столиці Онтаріо.

За словами жінки, вона встигла наїздити лише 300 кілометрів за три дні, після чого повернула машину назад до аеропорту. Трохи згодом вона виявила, що з її карти списали вісім тисяч доларів.

Дзвінки до служби підтримки Avis не дали результатів. Однак у квитанції, яку їй видали під час прийому автомобіля, виявилися дивні підрахунки: з Боніфацій зняли плату за проїзд 36 тисяч кілометрів – тобто відстані практично рівної довжині екватора. За кожний кілометр зняли по 25 центів.

Жінка намагалася зв’язатися з Avis та запевнити компанію, що за всього бажання не встигла б наїздити такий пробіг за три дні, але безуспішно. Visa також відмовилася зупиняти незавершену транзакцію. У результаті лише через дев’ять днів, коли історію підхопили місцеві ЗМІ, Джованна отримала відповідь від прокатника, який визнав помилку і пообіцяв повернути гроші.

admin

Наверх