За ще не представленим суперкаром McLaren вишикувалася черга > Gercek Tesisat

За ще не представленим суперкаром McLaren вишикувалася черга

У компанії McLaren повним ходом йде робота над наступником суперкара 720S. І хоча машина ще не анонсована, черга на неї розтягнулася до 2024 року. При цьому звичайну 720 замовити вже не можна: останній екземпляр дводверки зібрали в грудні. Автомобіль, який її замінить, не буде новим. Швидше за все, він виявиться подальшою еволюцією моделі, яка використовує технології гібриду Artura.

Компанія McLaren припинила виробництво суперкарів 720S. Їм на зміну прийде нова модель, яка виявиться лише покращеним варіантом колишньої машини. За словами президента північноамериканського підрозділу марки Ніколаса Брауна, це розуміють і самі клієнти, проте виробничі слоти ще не анонсованого автомобіля викуплені аж до 2024 року.

Яким буде наступник 720S, поки що тримається в секреті. Оригінальний суперкар мав «бітурбовісімку» 4.0 потужністю 720 кінських сил (770 Нм) і породив сонм спеціальних версій на зразок 765LT, 720S Le Mans і 720S MSO Apex Collection, присвячених п’яти гоночним трасам. Крім цього, у 720S була гоночна версія GT3 і варіант для трек-днів GT3X, який у 2021-му переміг у заїзді на Гудвудський пагорб.

Ймовірно, що суперкар, який прийде на зміну 720S, щось запозичить у купе Artura. Наприклад, архітектуру McLaren Carbon Lightweight, зональну доменну мережу або силову установку, яка складається з V6 3.0 з двома турбокомпресорами, восьмиступінчастого «робота» SSG та електромотора (95 сил та 225 Нм) з осьовим магнітним потоком.

admin

Наверх