За півроку АЗС отримали від Держпродспоживслужби штрафів на 21 млн грн > Gercek Tesisat

За півроку АЗС отримали від Держпродспоживслужби штрафів на 21 млн грн

За шість місяців цього року Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) здійснила 541 перевірку мереж АЗС, у 73,4% випадків з яких знайшла порушення державної дисципліни цін і наклала штрафів майже на 21 млн грн. Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.

Зокрема за цей час було здійснено 4 планові перевірки (до початку повномасштабного вторгнення рф на територію України – ред.), 23 позапланові за зверненням фізичних осіб і 514 за дорученням прем’єр-міністра від 8 травня ц.р..

«За результатами перевірок винесено 296 рішень про застосовування адміністративно-господарських санкцій на суму 20 713, 356 тис. гривень і складено 155 приписів про усунення порушень», – повідомила заступник голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко і додала, що «за порушення законодавства 100 відповідальних осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності й винесено постанови про накладання адміністративних санкцій на суму 211, 225 тис. гривень».

admin

Наверх