Електроніка Tesla Model 3 відмовила на швидкості 133 кілометри на годину > Gercek Tesisat

Електроніка Tesla Model 3 відмовила на швидкості 133 кілометри на годину

Власник Tesla Model 3 з Каліфорнії Хав’єр Родрігес їхав автострадою, коли виявив, що більшість функцій його електрокара відмовили. Як повідомляє канал ABC7 News, на той момент він встиг розігнатися до 133 кілометрів на годину. Спочатку Тесла почала нагріватися, потім випускати дивний запах, після чого екран мультимедійної системи електрокара завис. Разом з ним працювати перестали всі кнопки та перемикачі.

Родрігес розповідає, що не міг увімкнути ні поворотники, ні «аварійку». Окрім цього, перестала працювати педаль акселератора. Гальмо все ще функціонувало, проте чоловіка непокоїло, що він переборщить з гальмуванням, не зможе повернутися до швидкості потоку, і в нього влетить інший автомобіль.

Тим часом Tesla продовжувала нагріватись, температура в салоні піднялася. Незважаючи на спеку і обмежене управління, Родрігесу все ж таки вдалося вирулити на узбіччя без пригод і зупинити електрокар. Після перезавантаження електроніка повністю запрацювала, але їхати далі самостійно власник Model 3 не наважився та викликав дорожній патруль.

Електрокар вирушив до сервісного центру Tesla, де його полагодили за гарантією. У звіті зазначено, що через проблеми із джерелом живлення електрокар вимкнув усю бортову електроніку, щоб захистити її від поломки. Таке пояснення здалося Родрігесу надто малослівним для такого небезпечного інциденту, проте розкриття подробиць він поки що не домігся.

admin

Наверх