Електромобілі Rivian отримають слабкіші двигуни > Gercek Tesisat

Електромобілі Rivian отримають слабкіші двигуни

З нового року Rivian почне комплектувати свої пікап R1T та позашляховик R1S більш доступними силовими установками. Про це, як пише CarBuzz, заявила компанія. Незважаючи на прогнозовану потужність від 600 до 700 к.с., такі електромобілі вважатимуться бюджетними модифікаціями: зараз Rivian продає пікап та позашляховик тільки з чотирма моторами на 835 к.с. та 1220 Нм.

Стандартною версією обох моделей стане 600-сильна. До 60 миль на годину (96 км/год), за розрахунками компанії, пікап та позашляховик зможуть прискорюватися за 4,5 секунди. Збільшення віддачі обох двигунів до 700 к.с. скоротить час розгону на секунду. Наявна силова установка на 4 двигуни дозволяє електромобілям Rivian набирати розрахункову швидкість приблизно за 3 секунди.

Новим електромобілям запропонують два варіанти батареї на вибір – на 420 або 530 км пробігу. У Rivian зараз працюють над флагманською батареєю, з якою електромобілі зможуть проїжджати понад 640 кілометрів на одній зарядці. Але встановлювати її планується тільки на пікап R1T – у більш короткий R1S вона просто не поміститься.

Передбачається, що продавати менш потужні модифікації своїх електромобілів Rivian буде за ціною від 67,5 тисяч доларів. Раніше в таку суму оцінювалися чотиримоторні версії, але проблеми з поставками комплектуючих змусили компанію підняти ціни. Зараз в офіційному конфігураторі ціна, наприклад, пікапа R1T починається з 87 тисяч доларів.

admin

Наверх